Lenzen


Wie het niet zo begrepen heeft op een bril, kan uiteraard kiezen voor lenzen. Om te weten of je ogen ze verdragen kun je eerst proeflenzen uitproberen. Loop gerust even binnen voor een gratis proefsetje..


 • Daglenzen
  Dit zijn zachte lenzen dat je 1 dag draagt. Je kan ze de hele dag dragen en je hebt geen lenzenvloeistof nodig. Ideaal om af te wisselen met je bril, voor te sporten, op vakantie, een avondje uit… of voor elke dag.
 • Maandlenzen
  Draag je meer dan vier dagen per week lenzen, dan zijn maandlenzen een voordeliger alternatief dan daglenzen. Hygiëne, goed onderhoud en gepaste lenzenvloeistof zijn hierbij van groot belang.
 • Dag- en nachtlenzen
  Deze lenzen hebben als voordeel dat je ze dag en nacht kan inhouden. Dit kan omdat ze veel zuurstof doorlaten. Hier heb je geen lenzenvloeistof nodig want je kan deze lenzen 30 dagen constant dragen.
 • Multifocale lenzen
  Als lezen moeilijk wordt, zijn multifocale lenzen voor heel wat mensen de ideale oplossing. Het voordeel is dat je er zowel ver als dichtbij scherp mee kan zien, wat een leesbril overbodig maakt. Multifocale lenzen bestaan uit zowel maand- als daglenzen.
 • Kleurlenzen
  Dit zijn lenzen die de kleur van je ogen kunnen veranderen. Deze lenzen zijn zowel verkrijgbaar met sterkte als zonder. Verschillende kleuren zijn mogelijk: blauw, groen, grijs, bruin,… Kleurlenzen zijn verkrijgbaar op bestelling.